Колеги можете ли да ми кажете как се прави калибрация на дорсела с AlfaDiag-a? Има една опция в менюто "Actuators" та там кадето се тестват инжекторите и много други неща има едно "Reset Idle Speed Controller" на него ли трябва да цъкна и ако да след това какво следва да направя? Благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към Колегите използващи AlfaDiag
Collapse
X
-
Правиш калибрацията от настройки (мисля че беше последното подменю), изчакваш да свърши, връщаш контакта и засичаш 30 сек. После даваш на контакт за 30 сек. и палиш без газ. Така го знам аз.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Все пак е добре да споменеш с кой мотор е колата и коя годината на производство.
И по принцип това че не е същия цвят като другите не означава че не работи функцията(освен ако не е някаква демо версия). Но ако си с електорнен дросел май не може да се занулява с алфадиаг за това е важно да уточниш модела на колата.
Иначе като натиснеш копчето ти излиза съобщение да се изключи колата от контакт и да се изчака 90 секунди после се дава на контакт и се пали това е.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПравиш калибрацията от настройки (мисля че беше последното подменю), изчакваш да свърши, връщаш контакта и засичаш 30 сек. После даваш на контакт за 30 сек. и палиш без газ. Така го знам аз.Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ivovt Покажи съобщениеклата е 156 1.8 TS 98г ECU-то мисля че е М1.5.5 поне по Autodata така излиза"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от SupernovaDY Покажи съобщениеКолеги, искам да си купя Alfadiag софтуер. Кабел намерих, но самия софтуер не мога да намеря. Според сайта на Алфадиаг трябва да регистрирам PayPal. Малка слажно ми е да го направя, защото живея в много малък град. Дайте ми съвет, моля0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment